• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
Για σωστή αντιγραφή και σωστή μορφοποίηση του κειμένου σκιάζουμε το κέιμενο απο την ιστοσελίδα που το είδαμε μαζί με τις εικόνες που τυχόν θα έχει και το κάνουμε επικόλληση στο word 2010 ή 2013 πατώντας δεξί click και το εικονίδιο Α δηλαδή να αντιφραφεί μόνο το κείμενο όχι οι εικόνες. Μετά σκιάζουμε όλο το κείμενο που επικολλήθηκε στο word και ξαναπατάμε δεξί κλίκ και επιλέγουμε παράγραφος. Εδώ μειώνουμε τα κενά του κειμένου που επικολλήσαμε στο word σε 0 και μονό διάστημα απόστασης μεταξύ των γραμμών του κειμένου.
Μετά ξανασκιάζουμε όλο το κείμενο και αλλάζουμε την γραμματοσειρά στην πλέον ευανάγνωστη και ευκόλως αναγνωρίσιμη Arial (προτείνω μέγεθος 13 χειροκίνητα). Μετά χρωματίζουμε τις επικεφαλίδες του κειμένου και το ξανασκιάζουμε όλο και το κάνουμε copy και paste μέσα στο κενό πλαίσιο ανάρτησης του blogger και πατάμε δημοσίευση. Όταν προβάλουμε την αναρτησή μας θα δούμε ότι όλα είναι όπως τα μορφοποιήσαμε στο word. Αν θέλουμε να προσθέσουμε και τις εικόνες απο το κείμενο της αρχικής ιστοσελίδας τις κατεβάζουμε στον υπολογιστή μας και πηγαίνουμε ξανά στο κουτι ανάρτησης του blogger και βάζουμε τον κέρσορα μπροστά από το πρώτο γράμμα της παραγράφου που θέλουμε να βάλουμε την εικόνα και πατάμε εισαγωγή εικόνα απο την μπάρα που βρίσκεται πάνω απο το κουτι ανάρτησης του blogger και βρίσκουμε την εικόνα στο υπολογιστή μας και την ανεβάζουμε στην ανάρτησή μας. Μετά επιλέγουμε ακριβώς κάτω από την εικόνα να είναι αριστερά και να έχει ένα μεσαίο μέγεθος. Μετά πατάμε το κουμπί ενημέρωση και τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.