• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΦΟΝΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

BACKGROUND
ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΦΟΝΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
Για να βάλουμε διαφορετικό φόντο ή εικόνα φόντου σε κάθε ανάρτηση θα χρειαστεί να προσθέσουμε 3-4 γραμμές κώδικα στο τέλος της ανάρτησης αυτής που θέλουμε να εμφανίζεται με διαφορετικό χρώμα φόντου αλλά ακόμα και με διαφορετική εικόνα φόντου. Αν βάλουμε τον κώδικα αυτόν στην αρχή της ανάρτησης τότε όσες αναρτήσεις εμφανίζονται στην αρχική σελίδα είτε έχουν είτε δεν έχουν read more θα έχουν το χρώμα ή την εικόνα φόντου που επιλέξαμε για αυτήν την ανάρτηση που ήταν μέσα στις 2-15 ή και περισσότερες αναρτήσεις της αρχικής μας σελίδας. 

Αυτό ισχύει όμως μέχρι το read more γιατί όταν πατήσουμε διαβάστε περισσότερα και ανοίξουν ολόκληρες θα έχουν το αρχικό χρώμα που έχουμε επιλέξει από τον blogger. Δηλαδή δεν γίνεται να έχουν διαφορετικό χρώμα όταν βρίσκονται στην αρχική σελίδα του blog μας αλλά μόνο αν τις ανοίξουμε ανοίξουμε μετά το read more το οποίο καλό είναι να υπάρχει σε όλα τα blogs.
1ος κώδικας για αλλαγή χρώματος φόντου και χρώματος κειμένου ανάρτησης.
<style>
.date-outer {background-color: #55440D; color:#FFFFFF;}
</style>
2ος κώδικας για αλλαγή εικόνας φόντου ανάρτησης.
<style>
.date-outer {background-image: url(https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpEaNRBWdQYSZ93uw9GBxL9GCZQk8CsQLD1kX7SgKWv_roex6KOl-vf_gwXx5Iqh5gMGt7pPfYjK-7yNt-0B_WvvBK2o46MZbkS8L2QeDYzrkcAJDU3xALl-buqfkY2KrxXvW-KuL7HB4/w960-h30-no/wood.png); background-position:center; background-repeat:repeat;}
</style>

Αν δεν σας αρέσει η εικόνα φόντου την αλλάξετε με μία της αρεσκείας σας την οποία καλό είναι να έχετε αναβάσει σε ένα λεύκωμα του google+ και από εκεί να πάρετε το link της και να αντικαταστήσετε το δικό μου link με τα μώβ γράμματα.

5 σχόλια:

  1. Με 2-3 γραμμές κώδικα μεταμορφώνεται η ανάρτηση πολύ σημαντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φ'ιλε μου με έχεις σώσει σε πολλές περιπτώσεις! αλλά αυτό δε δουλεύει. Εχεις καμιά ιδέα; Σ' Ευχαριστώ (για ολα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γίνεται να μην δουλεύει κάτι δεν κάνεις σωστά. Ο κώδικας είναι πολύ απλός. Μήπως η εικόνα που χρησιμοποιείς δεν έχει την κατάληξη .jpg ?

      Διαγραφή
  3. καλησπερα εχω βαλει στο blog μου ενα template με λευκο φοντο στις αναρτησεις.ωστοσο το φοντο του blog μου ειναι γκρι και οταν βαζω αναρτησεις μου φτιαχνει ενα πλαισιο με γρι φοντο που εχει μεσα την αναρτηση μου και φενεται πολυ ασχημο.

    ο κωδικας ομως για αλλαγη χρωματος φοντου δεν παιζει.

    το blog μου ειναι το:http://tamikramasmustika.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί έμπλεξες με πρότυπα εκτός blogger. Αντε τώρα να βρούμε που είναι μεσα στο κώδικα ο κωδικός αλλαγής χρώματος του background. Και απο ότι βλέπω τους έχει και σε RGB. Πρέπει να ψάξουμε όλες τις λεξεις background για να δούμε ποια αντιστοιχεί στο body background καταλαβαίνεις είναι χρονοβόρο. Άλλαξε πρότυπο και βάλε σαν το δικό μου που γίνεται αυτομάτως όπως θέλεις μέσα απο την αυτόματη προσαρμογή του blogger.

      Διαγραφή

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.