• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ BACKGROUND ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ

ΕΙΚΟΝΕΣ BACKGROUND
ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ BACKGROUND ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ
Παρακάτω έχω συγκεντρώσει πάνω από 30 εικόνες για να βάλετε για background ανάρτησης ή υποσέλιδου. Για να βάλετε την εικόνα σε μία μεμονομένη ανάρτηση βάλτε τoν παρακάτω κώδικα στο τέλος της ανάρτησης μετά το </div> αφού αντικαταστήσετε το link με τα μώβ γράμματα με το δικό σας link εικόνας που μπορείτε να επιλέξετε και να κατεβάσετε από την παρακάτω λίστα με τις έτοιμες εικόνες για backgrounds. Οι εικόνες που υπάρχουν στην παρακάτω λίστα έχουν ένα link στο τέλος και ανοίγουν σε νέα καρτέλα και κάνοντας δεξί κλίκ πάνω τους μπορείτε να τις αποθηκεύσετε ως εικόνες στον υπολογιστή σας και μετά να τις ανεβάσετε σε κάποιο λέυκωμα στο google+ ή οπουδήποτε αλλού και από εκεί να πάρετε το link τους και να αντικαταστήσετε το παρακάτω με τα μώβ γράμματα.

1ος κώδικας για αλλαγή background σε μεμονομένες αναρτήσεις.
Ο παρακάτω κώδικας μπαίνει στο τέλος κάθε ανάρτησης αμέσως μετά το </div> εφ’οσον η ανάρτηση έχει read more και αλλάζει το background μόνο της συγκεκριμένης ανάρτησης.

<style>.date-outer {background: url(https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpEaNRBWdQYSZ93uw9GBxL9GCZQk8CsQLD1kX7SgKWv_roex6KOl-vf_gwXx5Iqh5gMGt7pPfYjK-7yNt-0B_WvvBK2o46MZbkS8L2QeDYzrkcAJDU3xALl-buqfkY2KrxXvW-KuL7HB4/w960-h30-no/wood.png); background-repeat:repeat;}</style>

2ος κώδικας για αλλαγή background σε όλες τις αναρτήσεις & τις σελίδες ταυτόχρονα.
Για να βάλετε την εικόνα σε όλες ταυτόχρονα τις αναρτήσεις και τις σελίδες που υπάρχουν στο blog σας πρέπει να πάτε στην επεξεργασία του προτύπου και να ανοίξετε το πρώτο βελάκι που θα συναντήσετε το οποίο βρίσκεται περίπου ανάμεσα στις γραμμές 13-43 του κώδικα του blog σας για να επεκταθεί ο κρυμένος κώδικας ο οποίος είναι με μπλέ γράμματα. Μετά πρέπει να πάτε στην ενότητα /*Posts ------*/ περίπου ανάμεσα στις γραμμές 575-605 και ψάξτε τη γραμμή που γράφει .date-outer { και μετά από 3 γραμμές θα βρείτε την γραμμή που γράφει background-color: $(post.background.color); την σβήνετε και στη θέση της βάλτε την παρακάτω αλλάζοντας το link της εικόνας που είναι με μώβ γράμματα.
background: url(https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpEaNRBWdQYSZ93uw9GBxL9GCZQk8CsQLD1kX7SgKWv_roex6KOl-vf_gwXx5Iqh5gMGt7pPfYjK-7yNt-0B_WvvBK2o46MZbkS8L2QeDYzrkcAJDU3xALl-buqfkY2KrxXvW-KuL7HB4/w960-h30-no/wood.png); background-repeat:repeat;

3ος κώδικας για αλλαγή background στο υποσέλιδο του ιστολογίου σας.
Για να βάλετε μία εικόνα φόντου στο υποσέλιδο πηγαίνετε στην επεξεργασία του προτύπου και πατήστε τα πλήκτρα Ctrl+F για να εμφανιστεί το κουτάκι της αναζήτησης εντός του κώδικα HTML. Μέσα στο κουτάκι αναζήτησης γράφτε footer.background και πατήστε enter. Θα οδηγηθήτε στην εξής γραμμή κώδικα η οποία είναι ελαφρώς παραλλαγμένη στο τέλος της ανάλογα με το πρότυπο που έχουμε.
<Variable name="footer.background.gradient" description="Background Gradient" type="url" default="none" value="none"/>

Θα αντικαταστήσετε το value="none" με το url της εικόνας που θέλετε και η νέα γραμμή κώδικα θα γίνει έτσι.
<Variable name="footer.background.gradient" description="Background Gradient" type="url" default="none" value="url(https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoYexBdrw0E3aYte2fG8-PZg4k4RfpsYtj4zFlC86f1nG3cQtFu1Du7rDn46D6E-81YgFiMbp41vt3NdY6Icsq6N_b462UthjLMHYUjYMtJSs-4jFP50nUEvh6NuEzVLclgBOIvkRiF7L_/w960-h25-no/Cafe-wood-25B.jpg)"/>

Εννοείται ότι θα αντικαταστήσετε το link με τα μώβ γράμματα με το δικό σας link εικόνας που μπορείτε να επιλέξετε και να κατεβάσετε από την παρακάτω λίστα με τις έτοιμες εικόνες οι οποίες έχουν ένα link στο τέλος που ανοίγει και τις προβάλει σε νέα καρτέλα και κάνοντας δεξί κλίκ πάνω τους μπορείτε να τις αποθηκεύσετε ως εικόνες στον υπολογιστή σας και μετά να τις ανεβάσετε σε κάποιο λέυκωμα στο google+ ή οπουδήποτε αλλού και από εκεί να πάρετε το link τους και να αντικαταστήσετε το παραπάνω link με τα μώβ γράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.