• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ BLOG ΜΟΥ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΤΥΠΟΥ
ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ BLOG ΜΟΥ
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως μπορείτε να αλλάξετε το πρότυπο του blog σας. Σας προτείνω να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε κάποιο από τα πρότυπα που έχω ανεβάσει στο φάκελο του box που βρίσκεται ακριβώς από κάτω από το βίντεο γιατί τα έχω ήδη ρυθμίσει να έχουν μειωμένα κενά, στρογγυλεμένες άκρες, 2 πλαϊνές μπάρες, υποσέλιδο με 3 θέσεις gadget, ημιδιαφάνεια στο background, μετρητή προβολών, αναρτήσεων και σχολίων και κουμπιά read more και like.

3 σχόλια:

  1. bravo gia alli mia fora ego katevasa to teleuteo protupo kai kata thn gnomi mou einai telio thelo na to deis kai na mou peis thn apopsi sou...http://passion-love-radio1.blogspot.gr/ na ise panta kala kai panta tetia kai akoma kalutera!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που έβαλες δεν είναι πρότυπο που μπορεί να ρυθμιστεί μέσα απο την προσαρμογή του blogger πρέπει όλα να γίνουν μέσα απο τον κώδικα html. Ξέρεις να το ανοιξεις απο 960px να το πάς 1360px? Ξέρεις να ανοίξεις την ημιδιαφάνεια? Να αλλάξεις χρώματα? Να χωρίσεις το υποσέλιδο σε περισσότερα ή λιγότερα κομμάτια? Θέλει γνώσεις να τα κάνεις αυτά αν τις έχεις καλώς το έβαλες αν όχι μην βάζεις πρότυπα εκτός blogger. Το πρότυπο που έχω στο βίντεο μπορεί να μετρατραπεί με απλές ρυθμίσεις μέσα απο την προσαρμογή του blogger και να γίνει καλύτερο και πιο πρακτικό απο αυτό που έβαλες ...

      Διαγραφή
    2. den diafono se auta pou les alla gia na to valo gnorizo pragmata apla mou aresei na pedeuome. Me liga logia exo kai protupo tou blogger to opoio einai ftiagmeno panw se dikes sou idees kai einai para polu kalo, gia akomi mia fora se euxaristo gia tis polutimes plirofories sou!!!

      Διαγραφή

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.